Turb
  saatis: T.H
20/09/2009 22:09:43
Kui punane on keelu all, tuleb püüda valget.
AndriPro:22/09/2009 05:56:28
No ahjus küpsetamisel tuleb ikka natuke punast kastet panna , muidu ei lähe sordi alla.
T.H:22/09/2009 19:40:50
Ikka,ikka Andri, kuidas siis muidu.
madis0566:23/09/2009 14:10:50
Kena kala!
Peab ikka jube nälg olema, et turba süüa... Juba vanal ajal peeti turba vaid "spordikalaks", sest ta on nii kondine, kuid püük ise on haarav. Püüad ja lased tagasi. Ka kokaraamatutes sa selle kala tarvis retsepte suurt ei leiagi.
AndriPro:23/09/2009 14:57:57
Kas nüüd just nälg...., pigem huvi , et kas turb on võimalik ka söödavaks teha . Öeldakse ju , et ei ole halba kala , on halb kokk.
madis0566:23/09/2009 16:16:42
Nohh, kui niiväga on vaja turba pugida, siis supileeme saab temas kätte küll, kuid see tuleb tihedast kurnast läbi lasta. Samas, ega ta maitseomaduselt, ka supis, ei saa ahvunni ja kiisa vastu. Leningradis söödi muidugi ka hullemaid asju..., tere ekstremistid.:)
T.H:23/09/2009 21:58:36
Olen küll rida aastaid igasugu kalu küll nii ja naa valmistanud aga turva keetmises süüdistatakse mind esimest korda. On muudki, mida tast teha peale supi.Tegelikult ujub see kala koos tolle päeva ülejäänud saagiga suht rõõmsalt edasi. Pole lihtsalt eriti tähtsaks pidanud piltide alla panna neid L,l,kg,cm,CR,jne...
AndriPro:23/09/2009 23:33:40
Tegelikult peaks ühe tuva keetmise ette võtma küll.Noh nii huvi pärast. Ja kui endale ei kõlba , siis Miisu mul on kindlasti "sillas" keeduturbast.
ralph:24/09/2009 15:13:04
Öeldakse, et luts on vaese mehe angerjas. Mina lisan siia juurde, et turb on vaese mehe särg :)
Kala muidu ilus, võttis striimerit või pakkusid midagi pinnalt?
T.H:24/09/2009 22:09:26
Paremini võttis pinnakat aga pildil oleva sain volliga . Kui õnnestub, ralph, proovi kindlasti kusagil peipsi äärses külas leivaahjus küpsetatud lutsu koos marja ja maksaga.Siis näed, kui vaene see luts on. Julgetel soovitan aga turba grillida. Kala peab olema kindlasti kilo või suurem. Siis pole seda luupuru juttu.Vahe nagu 0,5 ja 1,5 kilosel latikal. Kinglasti ei soovita kasutada fooliumit. Julget katsetamist, võite meeldivalt üllatuda.
AndriPro:24/09/2009 22:56:58
Parim turb tuli minul , kui grillimise ajal määrisin kala võiga.Nii nagu saiakesi määritakse , pintsliga.
kasutaja: 
salasõna: 
Kommenteerimiseks logi sisse !